Schønemann Agentur logo

Schønemann Agentur ejes og drives af Per Schønemann, der siden 2002 år har beskæftiget sig med salg af design- og livstilsprodukter fra anerkendte og eksklusive mærker.

Schønemann Agentur er pt. leverandør til over 400 butikker i Danmark – kunderne tæller blandt andre lampebutikker, møbelhuse, designbutikker og blomsterforretninger.

Agentur for Boyhood, Hemverk, Matr, Pärlans, Sweetkynd og The Organic Company.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og blive opdateret på nyheder fra vores brands. 

boyhood logo

Den legende professionelle

Da Jakob var en ung dreng, tilbragte han meget tid på sin fars værksted. Hans far ville lære ham grundlæggende færdigheder og dele alle hans fars vittigheder. Det udløste noget i den unge dreng. Noget der ville leve videre.

Boyhood
Hemverk
Hemverk
Hemverk logo

Nordisk enkelhed

Hemverk er en kollektion af vægure, der med sin minimalistiske, nordiske enkelhed forener form og funktion. Designet fremstår rent og enkelt for at fokusere på urets vigtigste funktion – at vise tiden. For det er tiden, der er vigtig.

MATR

Det handler om smag

Derfor elsker vi at skabe økologiske lemonader og nektarer, hvor smag og ingredienser går op i en højere enhed.

Pärlans

Karamellens guldalder var 30’erne, hvor der blev tygget Karamel i hvert andet hjørne. Med tiden blev rigtige flødekager sjældne, de blev hovedsageligt kogt hjemme i julen. Ærgerligt for noget så sindssygt godt, tænkte vi og greb fat i sagen.

Sweetkynd

En kærlighedshistorie ligger bag Sweetkynd, nemlig kærlighed til søde sager og ønsket om at skabe velsmagende slik af høj kvalitet lavet på gode naturlige råvarer helt uden kunstige tilsætningsstoffer.

Sweetkynd
Sweetkynd
The Organic Company
The Organic Company
The Organic Company

I The Organic Company arbejder vi med økologisk bomuld, da det betyder noget! Vi laver grundigt design, som vi tror på den-mindre-men-bedre-levevej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og blive opdateret på nyheder fra vores brands. 

Tilmeld nyhedsbrev